home > Hoe werkt het

Alle stappen voor het maken van perfecte uitnodigingen

Stap 1 | Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je al een account hebt.  Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt  en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt...

Stap 2 | Kies een kaartje

Loop door de collecties van de verschillende categorieën uitnodigingen en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.

Stap 3 | Pas je kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Stap 4 | Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je je keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5 | Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage

1) Proefdruk

Je kunt een proefdruk van je kaart laten maken. Geef aan op welk papier je je kaart wilt laten drukken. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.

2) Enveloppen vooraf

Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je vast van een adres kunt voorzien. Je enveloppen liggen dan al klaar ten tijde van de geboorte. Veel mensen vinden dat praktisch.

3) Kaarten bestellen

Je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je je kaartjes wilt onvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in je wilt bestellen en op welk papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Stap 6 | Bestel je kaartjes

De laatste controle. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 7 | Betaal je kaarten

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af. De kaarten worden nu speciaal voor jou gedrukt.

Tip: voor €1,00  kun je een proefdruk maken van je ontwerp.

Op die manier kun je eerst je kaart controleren voordat je een oplage laat drukken.


Vóór 15.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt én verstuurd!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: