home > Uitnodigingen > Verhuizen

Uitnodigingen voor je Nieuwe Woning en gelijk verhuiskaarten

Ga je verhuizen en wil je leuke en aparte verhuiskaarten versturen en gelijk iedereen uitnodigen om je nieuwe woning te komen bewonderen, dan vind je bij Uitnodigingskaartmaken.nl de leukste uitnodiging nieuwe woning kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's van je oude en nieuwe woning een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren verhuiskaarten maken en natuurlijk ook in vele maten. Hoe: kies een uitnodiging nieuwe woning kaart en vermeld het (of wijzig het als voorbeeld getoonde) nieuwe adres aan de voorzijde of binnenzijde van je kaart. Na het maken van je kaart kies je de ontvangers uit je eigen adresboek. Uitnodigingskaartmaken zorgt voor een snelle levering bij al je famile, vrienden en kennissen. Uitnodigingskaartmaken.nl wenst jullie alvast een veel geluk in het nieuwe huis.

Uitnodigingskaartmaken.nl is powered by FastCards. Blijf via Facebook op de hoogte van al onze acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas

Soms zit het mee, soms zit het tegen en wij van www.uitnodigingskaartmaken.nl weten daar alles van. Vaak zit het met de ontwerpen en de ontwerpers wel goed, maar soms wil het even niet lukken en lijden we aan een designersblock en daar worden we niet vrolijk van, want onze klanten willen nieuw ontworpen wenskaarten zien en zo gebeurde het, dat op het moment, dat we even diep moesten nadenken (lees: koffie, heel veel koffie….) een van onze medewerkers binnenstapte , vertelde, dat hij ging verhuizen en of we met spoed een leuke, originele verhuiskaart voor hem  wilden ontwerpen, waarmee hij naast het melden van zijn nieuwe adres, tegelijkertijd iedereen wilde uitnodigen om zijn nieuwe woning te bewonderen. Het resultaat mocht er zijn, we hebben ruim vijftig verhuiskaarten ontworpen, de een nog leuker en origineler dan de andere, je vindt ze allemaal terug op onze website www.uitnodigingskaartmaken.nl of kijk bij www.fastcards.nl en ga naar uitnodigingen.

Ga je verhuizen en wil je dit laten weten aan familie, vrienden, collega’s,  relaties en instanties, dan is het misschien een leuk idee, om foto’s van je oude en van je nieuwe huis op de kaart te plaatsen, je kunt kiezen uit verschillende maten en enveloppen en ook de keuze van de papiersoort maak je zelf. Op onze website vind je verschillende tips en heb je een beetje hulp nodig –misschien ben je handiger in klussen in huis dan in het maken van verhuiskaarten- niets aan de hand, we hebben een klein instructiefilmpje op de site, dat het wat gemakkelijker voor je maakt en er is altijd nog onze helpdesk, die je persoonlijk te woord staat.

Niet noodzakelijk, maar wel handig is, om een adresboek aan te maken bij www.fastcards.nl, zodat je niet iedere kaart apart hoeft te adresseren, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaarten naar je huisadres te laten zenden, zodat je ze zelf kunt versturen.

Kortom, wij van www.uitnodigingskaartmaken.nl zijn toch maar blij, dat we toch nog op tijd inspiratie kregen, zodat jouw verhuizing alsnog een feestje gaat worden (als de verhuisdozen zijn uitgepakt, dat wel natuurlijk….). Veel geluk in je nieuwe huis!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: