home > Uitnodigingen > Geslaagd

Alle leuke uitnodigingskaarten voor een geweldig geslaagd feest

Echte originele uitnodigingen sturen voor een geslaagd feest van bv groep 8 of mbo, hogere opleiding,  zwemmen, rijbewijs, etc., doe je bij Uitnodigingskaartmaken.nl. Het maken van een uitnodiging voor een feest omdat je bent geslaagd, werkt uiteraard heel makkelijk en snel. Kies je kaart of gebruik een eigen foto, voeg een leuke tekst aan de kaart toe en vermeld de locatie en tijd aan de voorzijde of binnenzijde van je uitnodiging geslaagd feest. Mis je een evenement mail of bel dit even door aan Uitnodigingskaartmaken.nl en wij maken binnen een dag een aantal uitnodigingen als voorbeeld.

Uitnodigingskaartmaken.nl is powered by FastCards. Blijf via Facebook op de hoogte van al onze acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas

Ben je geslaagd? Voor wat? Rijbewijs, school, zwemdiploma of iets heel anders? Eigenlijk maakt het niet uit, want het is tijd voor feest, de vlag kan uit! En hoe kan je dat nu beter vertellen dan met een kaartje. Nodig gelijk al je vrienden en familie uit, want je slaagt maar 1 keer. Hier boven vindt je geslaagd kaarten voor iedere gelegenheid en je kan hem nog helemaal zelf personaliseren. Zet je eigen foto er op en laat iedereen zien hoe trots jij bent met je prestaties. Geef een vet feest, want je heb hier lang na toe gewerkt en nu is het gelukt, je hebt het verdient.  

Kom je er toch niet helemaal uit met je uitnodiging, dan kan je altijd even contact opnemen en dan zoeken wij naar een oplossing. Want een gelegenheid als dit laat je niet ongemerkt voorbij laten gaan, het is een mijlpaal in je leven. Zo’n ding waarop je terug kan kijken en zeggen dat heb ik toch weer mooi even gehaald en vaak zijn het dingen die je hele leven blijft herinneren, dus genoeg reden voor feest. Waar wacht je op? maak alvast een uitnodiging en bestel een proefdruk.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: