home > Uitnodigingen > Huwelijksjubileum

Mooie Uitnodigingskaarten voor een Huwelijksjubileum maken

Zijn jullie 10, 12,5, 25 of 50 jaar, of welk aantal jaren dan ook, getrouwd, dan willen jullie dit iedereen laten weten. Wil je leuke en aparte uitnodiging huwelijksjubileum kaarten versturen dan vind je bij Uitnodigingskaartmaken.nl de leukste kaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren uitnodiging huwelijksjubileum kaarten maken en natuurlijk ook in vele maten. Hoe: kies een uitnodiging huwelijksjubileum kaart en vermeld de (of wijzig de als voorbeeld getoonde) feestdatum en locatie aan de voorzijde of binnenzijde van je kaart. Uitnodigingskaartmaken.nl wenst jullie alvast een fantastisch feest.

Uitnodigingskaartmaken.nl is powered by FastCards. Blijf via Facebook op de hoogte van al onze acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas

De viering van een huwelijksjubileum is typisch iets voor deze streek van Europa. Vermoedelijk is de traditie ontstaan in Zuid-Duitsland.Het vroegste bewijs van het bestaan van een ‘gouden bruiloft’ stamt van 1547. In aanvang werd deze vijftigste huwelijksverjaardag de ‘jubel-bruiloft’ genoemd. Pas later, rond 1650, komt men met de uitdrukking ‘gouden bruiloft’.

Van katoen tot briljant en van diamant tot koraal, elke huwelijksverjaardag heeft in de traditie van onze voorouders een eigen materiaal dat deze dag moet symboliseren. Hoe langer het stel getrouwd is, hoe harder en mooier de gebruikte materialen worden. Bij het 65-jarige jubileum wordt gesproken van een briljanten bruiloft.

Een xx-jarig huwelijk gaat zelden ongemerkt voorbij. Als het paar kinderen en kleinkinderen heeft zullen deze allemaal langskomen voor taart, koffie en een dikke zoen voor opa en oma. Ook vrienden, andere familie en kennissen zullen het paar in het zonnetje zetten. Het verzorgen van de uitnodigingen voor het huwelijksjubileum, wordt dan ook vaak door de kinderen gedaan. Heel regelmatig worden bij de uitnodigingskaarten oude en/of nieuwe foto's van het paar gebruikt. Uitnodigingskaartmaken.nl is dan uitermate geschikt voor het maken van echte uitnodigingen voor het huwelijks jubileum. Een extra pluspunt is toch ook wel de mogelijkheid voor het maken van een proefdruk en de keuze uit meerdere soorten papier en enveloppen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: