home > Uitnodigingen > Kinderfeestje

Leuke Uitnodigingskaarten voor je eigen Kinderfeestje

Geef je een kinderfeest, bij Uitnodigingskaartmaken.nl vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken voor je uitnodiging kinderfeestje. Je kan op diverse manieren uitnodiging kinderfeestje maken en natuurlijk ook in vele maten. Hoe: kies een uitnodigingskaart en vermeld de locatie en tijd aan de voorzijde of binnenzijde van je uitnodigingskaart. Uitnodigingskaartmaken.nl wenst je alvast een fantastisch kinderfeest.

Uitnodigingskaartmaken.nl is powered by FastCards. Blijf via Facebook op de hoogte van al onze acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas

Bij uitnodigingskaartmaken.nl zijn wij iedere dag bezig om nieuwe ontwerpen te bedenken voor diverse categorieën, want laten we eerlijk zijn, er is altijd wel een reden te bedenken om een feestje te geven. Zo merken wij, dat er in februari veel kinderverjaardagen zijn en even terugrekenend valt dat natuurlijk best te begrijpen, want tja, in mei leggen alle vogeltjes een ei, dus negen maanden erbij en je hebt een kinderfeest.

Wat is er nu leuker, dan een kinderfeest te organiseren en daarbij samen met  hulp van papa en mama zelfgemaakte uitnodigingen te zenden naar vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt ze eventueel een handje helpen met het maken van je eigen uitnodigingskaart, waarop natuurlijk de patat en knakworstjes niet mogen ontbreken en iedereen natuurlijk wordt thuisgebracht.

Je kunt er voor kiezen de uitnodigingskaarten op school  uit te delen, maar het staat natuurlijk heel chique om een kaart per post te versturen, ook dat regelen wij van www.uitnodigingskaartmaken.nl  graag voor je. Heel simpel dus allemaal, je kiest uit de categorie uitnodiging kinderverjaardag een leuke kaart, versiert hem en je zet er een leuke tekst in, adresseert hem aan Jantje, Pietje, Marietje of Keesje en wij zorgen voor de rest. Vind je het een beetje moeilijk, geeft niets hoor, een klein instructiefilmpje en wat leuke tips helpen je erbij en kom je er dan nog niet uit, dan mag je altijd bellen, dan helpen we je gewoon verder.

Weet je trouwens, dat er al heel lang verjaardagspartijtjes worden gehouden? Heel vroeger deden de kinderen spelletjes zoals ezeltjeprik, koekhappen, stoelendans of zakdoekje leggen, maar dat is nu niet cool meer, hoewel……wie weet hoe leuk jullie het nog vinden.

Het team van uitnodigingskaartmaken.nl wacht in ieder geval met spanning af, welke kaart je hebt uitgekozen om te maken en te versturen en wij gaan er alles aan doen om te zorgen, dat je feest een groot succes wordt. Vet gaaf toch?

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: