home > Uitnodigingen > Verjaardagsfeest

Alle leuke uitnodigingskaarten voor je verjaardagsfeest

Geef je een feest omdat je binnenkort jarig bent en wil je daarom opvallende uitnodigingen sturen, bij Uitnodigingskaartmaken.nl vind je leuke en aparte uitnodigingskaarten. Ook kan je natuurlijk met foto's een prachtige kaart maken. Je kan op diverse manieren uitnodigingskaarten maken en in diverse maten. Hoe: kies een uitnodigingskaart en vermeld de locatie en tijd aan de voorzijde of binnenzijde van je uitnodigingskaart. Bedenk dat alle leeftijden zijn te wijzigen in jouw leeftijd. Uitnodigingskaartmaken.nl wenst jullie alvast een fantastisch feest.

Uitnodigingskaartmaken.nl is powered by FastCards. Blijf via Facebook op de hoogte van al onze acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas

Het verjaardagsfeest, de dag dat je geboren bent. We vieren het elke jaar weer. Vaak hangen we het hele huis vol met leuke versieringen en komt iedereen op visite. Even een bakkie koffie halen met een taartje met kaarsjes erop die voor de leeftijd staan, in de avond wat alcoholische versnaperingen en borrel hapjes. Vaak als kinderen jarig zijn krijgen ze van iedereen allerlei leuken cadeaus, als we wat ouder worden hechten waar daar niet meer zoveel waarden aan. Behalve als we dan weer een speciale leeftijd bereiken, vaak met een psychologische grens bijvoorbeeld 30, 40 of 50. Dan moeten wij dat wel even kenbaar maken aan de buiten wereld, maar vaak zijn dan de cadeaus weer bedoelt als grapje.

Je vrienden en familie weten vaak wel wanneer je jarig, maar dat wil nog niet zeggen dat ze ook weten wanneer je het viert. Meestal op de dag zelf, maar soms komt dat niet uit. Laat het ze gewoon weten met een mooie uitnodigingskaart van uitnodigingskaartmaken.nl. je kan hem helemaal zelf ontwerpen en personaliseren. Vertel ze gewoon wanneer en waar het is met een te gekken kaart, waar je eventueel nog je eigen foto op kan zetten als je dat wil, zet er ook zelf een tekst op, geen inspiratie kijk dan nog even rond op de website want er staan genoeg voorbeelden op.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: